Sport 30 August 2014 14:01
David Beckham a fost implicat intr-un accident de motocicleta, vineri, la Los Angeles.

Fostul fotbalist englez, in varsta de 39 de ani, a pierdut controlul asupra motocicletei sale, un model Super Vintage 93" Knuckle, construit pe comanda, si a cazut in mijlocul traficului de pe Sunset Boulevard, dupa un viraj foarte strans prin care a incercat sa evite o echipa de paparazzi, informeaza contactmusic.com, citati de MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs dupa ce sportivul, in prezent retras din activitate, vizitase renumitul salon de tatuaje Shamrock Tattoo din cartierul West Hollywood. Dupa accident, David Beckham a fost ajutat de cativa prieteni din salonul de tatuaje pentru a-si aduce motocicleta in spatele acelei cladiri, potrivit site-ul TMZ.com.

Al doilea accident intr-un an

David Beckham a fost implicat anterior intr-un alt accident de circulatie in octombrie 2013, produs in fata resedintei sale din Beverly Hills, dupa ce starul englez a tamponat un alt automobil, in momentul in care parasea proprietatea sa la volanul unui automobil Range Rover Sport. Pe locul din dreapta sportivului se afla unul dintre fiii sai, Brooklyn. David si Brooklyn au fost implicati intr-un alt accident in 2011, atunci cand automobilul in care se aflau a fost prins intr-o coliziune in lant produsa pe una dintre cele mai aglomerate autostrazi din Los Angeles. Atat tatal, cat si fiul, au scapat nevatamati si de acea data.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.