Sport 19 August 2014 17:47
Cuantumul premiilor acordate sportivilor Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi, medaliati la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, precum si echipei nationale de handbal feminin under 18, campioana mondiala, a fost dublat.

Astfel, Dumitrescu si Mihalachi au primit fiecare cate 55.600 lei, iar junioarele din nationala de handbal a fost premiate cu cate 18.600 lei.

Premiile majorate au fost anuntate in cadrul unei festivitati are a avut loc marti la Palatul Victoria, ocazie cu care premierul Victor Ponta a primit de la campioni un tricou cu semnaturile acestora.

Prezent la ceremonie, ministrul Sportului, Gabriela Szabo, a anuntat ca Romania va gazdui anul viitor, la Bascov, campionatele europene de kaiac-canoe, pentru desfasurarea carora au inceput deja pregatirile, scrie MEDIAFAX.

Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi au castigat, duminica, medalia de aur in proba de canoe dublu pe distanta de 1.000 de metri, la la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Moscova. Echipa nationala de handbal feminin under 18 a Romaniei a castigat titlul mondial, la competitia desfasurata in Macedonia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.