Sport 24 Iulie 2014 12:22
Steaua s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 (0-0), Strømsgodset.

Golurile au fost marcate de Rapa '72 si Stanciu '84.

1-0: Rapa i-a pasat in marginea careului lui Tanase, acesta a driblat un fundas si i-a pasat de pe partea stanga aceluiasi Rapa, care a reluat din sapte metri in poarta goala

2-0: Latovlevici i-a pasat la limita ofsaidului lui Chipciu, acesta driblat un fundas si i-a pasat lui Stanciu in fata portii, care a reluat de la sase metri

Steaua: Arlauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici - Filip, Prepelita - Popa (Gradinaru '71), Sanmartean (Stanciu '60), Tanase - Chipciu (Valceanu '87). Antrenor: Constantin Galca.

Strømsgodset IF: Larsen - Vilsik (Wikheim '62), Storbæk, Hoibraaten, Hamoud - Junior (Sørun '75), Abu - Storflor (Kovács '76), Fossum, Kastrati - Ogunjimi. Antrenor: David Jean Nielsen.

Cartonase galbene: Filip '78 / Storflor '31

Meciul a fost arbitrat de Eitan Shmuelevitz, aflat la prima partida de Liga Campionilor din cariera. Shmuelevitz a fost ajutat la cele doua linii de Danny Krasikow si Nissan Davidy, iar arbitru de rezerva a fost Alon Yefet.

Delegatul UEFA pentru acest joc a fost englezul Andrew Shaw, iar arbitrii vor au fost supervizati de portughezul Vitor Pereira.

Toni Gradinaru si a debutat in Liga Campionilor cu ocazia acestui meci.

La meci au asistat 18.043 spectatori, intre care si circa 50 de norvegieni.

In tur, Steaua s-a impus, saptamana trecuta, cu scorul de 1-0.

In turul trei preliminar, Steaua va intalni echipa FK Aktobe, din Kazahstan, care a eliminat formatia Dinamo Tbilisi din Georgia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.