Sport 23 Iulie 2014 18:34
Omul de afaceri Valerii Moraru a declarat ca a facut o oferta pentru preluarea FC Rapid si spera ca pana luni sa finalizeze negocierile cu Adrian Zamfir.

"Nu am semnat niciun antecontract. Am facut o oferta, cred ca asta e cel mai simplu lucru pe care azi il putem negocia. In rest nu mai pot spune nimic pana nu finalizam. Sper sa se finalizeze pana luni. Depinde si de avocati", a spus Valerii Moraru la finalul intalnirii pe care a avut-o, miercuri, cu Adrian Zamfir si administratorul judiciar Cristina Andronache, conform MEDIAFAX.

El a explicat ca avocatii studiaza documentele pentru ca vor sa cunoasca situatia exacta a clubului aflat in prezent in insolventa. "Inca nu pot fi numit noul patron al Rapidului. Suntem in negocieri, sunt mai multe contracte care necesita timp pentru a le studia. Si daca ajungem la finalizarea acestor negocieri vrem sa fim si noi siguri pentru viitor. Vrem sa ne asiguram atat de viitorul Rapidului, cat si al nostru", a adaugat omul de afaceri.

Valerii Moraru, proprietar al companiilor Azuga Waters si Perla Covasnei, negociaza in aceste zile preluarea pachetului majoritar de actiuni al FC Rapid detinut de Adrian Zamfir. Moraru a promis ca va investi la semnarea contractului suma de 500.000 de euro pentru cheltuielile urgente ale clubului.

Adrian Zamfir negociaza in acelasi timp si cu investitorul italian Angelo Massone, cu care a si ajuns la un acord verbal la 11 iulie. Conform acestei intelegeri, investitorul italian trebuie sa prezinte o scrisoare de garantie bancara de un milion de euro la semnarea contractului de vanzare-cumparare a pachetului de actiuni. Aceasta scrisoare de garantie va avea ca beneficiar FC Rapid, suma urmand sa fie folosita de conducere pentru achitarea a doua-trei salarii restante catre jucatori si restul angajatilor, dar si pentru realizarea unor transferuri. Adrian Zamfir va incasa in urma tranzactiei suma simbolica de 1 euro de la investitorul italian.

Citeste si:
Cătălin Cazacu, surprins în club cu o altă femeie. Ce a avut de zis...
Cătălin Cazacu, surprins în...

In cazul in care va prelua clubul, Massone il va instala in functia de antrenor principal pe Ze Maria, fostul international brazilian urmand sa ii aiba in staful tehnic pe antrenorul secund Riccardo Ronca si preparatorul fizic Sandro Fantoni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.