Sport 22 Iulie 2014 17:38
Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a declarat, marti ca incearca sa ii convinga pe Angelo Massone si Valerii Moraru, cei doi oameni de afaceri interesati de preluarea clubului, sa investeasca impreuna la gruparea giulesteana.

"Si Massone si Moraru sunt doi oameni care vor binele clubului, dar este dificil de facut o alegere. Eu le-am propus sa investeasca impreuna si chiar s-au intalnit in cateva randuri. Incerc sa ii conving ca asta este cel mai bun lucru care se poate intampla Rapidului, dar nu este usor. Stiti cum este, unul spune ca e de acord, dar vrea 51 la suta, celalalt la fel si tot asa. Dar impreuna ar fi mai puternici, unul sta foarte bine financiar (n.r. - Valerii Moraru), iar celalalt (n.r. - Angelo Massone) se pricepe foarte bine la fotbal. Sa vedem, eu discut cu amandoi", a spus Zamfir.

Oficialul s-a intalnit marti la pranz cu un grup de suporteri rapidisti carora le-a solicitat parerea despre cei doi investitori. "Am vorbit cu un grup de suporteri si le-am spus sa imi zica pe care dintre cei doi prefera in cazul in care nu reusesc sa ii conving sa vina amandoi la Rapid. Pana acum inca nu mi-au transmis nimic, ii mai astept o ora-doua si daca nu ma contacteaza atunci voi alege eu intre cei doi", a afirmat Zamfir pentru MEDIAFAX.

Investitorul italian Angelo Massone negociaza de mai multe saptamani cu Adrian Zamfir preluarea pachetului majoritar de actiuni al FC Rapid, cei doi ajungand la 11 iulie la un acord verbal. Conform acestei intelegeri, investitorul italian trebuie sa prezinte o scrisoare de garantie bancara de un milion de euro la semnarea contractului de vanzare-cumparare a pachetului de actiuni. Aceasta scrisoare de garantie va avea ca beneficiar FC Rapid, suma urmand sa fie folosita de conducere pentru achitarea a doua-trei salarii restante catre jucatori si restul angajatilor, dar si pentru realizarea unor transferuri. Adrian Zamfir va incasa in urma tranzactiei suma simbolica de 1 euro de la investitorul italian.

In cazul in care va prelua clubul, Massone il va instala in functia de antrenor principal pe Ze Maria, fostul international brazilian urmand sa ii aiba in staful tehnic pe antrenorul secund Riccardo Ronca si preparatorul fizic Sandro Fantoni.

Pe parcursul negocierilor cu Massone, Zamfir a explicat ca a aparut un nou investitor interesat de preluarea FC Rapid, Valerii Moraru. Proprietar al companiilor Azuga Waters si Perla Covasnei, acesta a promis ca va investi la semnarea contractului suma de 500.000 de euro pentru cheltuielile urgente ale clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.