Sport 19 Iulie 2014 14:02
FIFA a anuntat, vineri, ca a ridicat suspendarea federatiei de fotbal din Nigeria (NFF), impusa la 9 iulie din cauza ingerintei guvernamentale.

"Forului mondial i-a fost adus la cunostinta ca ordinea a fost restabilita in cadrul NFF, conducatorii au fost reinstalati, astfel ca a decis sa ridice suspendarea", a anuntat FIFA, citata de MEDIAFAX.

Decizia suspendarii a venit dupa ce NFF a facut obiectul unei actiuni in justitie, care ii impiedica pe presedintele federatiei dar si pe membrii Comitetului Executiv sa conduca fotbalul nigerian.

"Autoritatile au desemnat apoi o persoana care a decis sa convoace adunarea generala extraordinara la 5 iulie. Aceasta a a reprezentat o incalcare a statutului NFF. Suspendarea va fi ridicata dupa ce actiunile in justitie vor fi retrase si conducerea NFF va putea lucra fara vreo alta ingerinta", anuntase FIFA la 9 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.