Sport 17 Iulie 2014 12:11
Comisia de Disciplina a FRF a respins cererea de amanare formulata de Astra Giurgiu si a sanctionat cu 7.000 de lei clubul, acordand un termen de cinci zile pentru plata datoriei catre Rapid din transferul lui Alexandru Ionita II, in caz contrar giurgivenii riscand depunctarea.
"Comisia a respins cererea de amanare formulata de debitorul AFC Astra Giurgiu si, constatand ca nu s-a efectuat plata catre SC FC Rapid SA, debitorul AFC Astra Giurgiu a fost sanctionat cu penalitate de 7000 lei si i s-a acordat un termen de gratie de 5 zile pentru executarea integrala a obligatiilor de plata fata de SC FC Rapid SA. Comisia a acordat termen in data de 23 iulie 2014, ora 14.30, data la care clubul debitor sa prezinte dovada platii pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera si/sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si depunctarea", scrie frf.ro, conform MEDIAFAX.

Mijlocasul Alexadru Ionita II a fost transferat la sfarsitul anului trecut de la Rapid la Astra Giurgiu in schimbul a aproximativ 500.000 de euro.

Conform contractului, clubul Astra Giurgiu trebuia sa vireze in contul FC Rapid ultimele doua rate din transferul mijlocasului Alexandru Ionita dupa cum urmeaza: 152.000 de euro pana la 14 februarie si 148.000 de euro pana la 30 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.