Sport 14 Iulie 2014 10:14
Mai multe incidente, soldate cu 55 de raniti, au avut loc la Buenos Aires dupa infrangerea suferita de nationala Argentinei in finala Cupei Mondiale, politia fiind nevoita sa foloseasca gaze lacrimogene si gloante de cauciuc pentru a calma spiritele, informeaza cotidianul Ole, citat de MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, incidentele au avut loc in zona obeliscului din capitala Argentinei. Dintre cei 55 de raniti, 15 sunt politisti. Fortele de ordine au retinut peste 80 de persoane.

Agentia France Presse noteaza ca in ciuda infrangerii din finala Cupei Mondiale, zeci de mii de fani au mers, agitand steaguri in culorile nationale, catre obeliscul din Buenos Aires, loc obisnuit de sarbatoare pentru argentinieni. Multi dintre ei au folosit focurile de artificii, tobele si petardele pe care le aveau pregatite pentru un triumf la CM, sarbatorind totusi clasarea pe locul doi. Altii, consternati, mergeau pe strazile din centrul orasului cu capul plecat. Dupa mai multe ore, situatia a degenerat, zeci de suporteri fanatici incepand sa arunce cu pietre si cu alte obiecte catre fortele de ordine.

Televiziunile din Argentina au prezentat imagini in care se vedeau persoane plecand cu diverse obiecte furate, intre care si mese si scaune de la un restaurant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.