Sport 9 Iulie 2014 14:31
Partida dintre reprezentativele Braziliei si Germaniei, contand pentru semifinalele Cupei Mondiale, a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, inregistrandu-se un numar de peste 35,6 milioane de mesaje, informeaza AFP.

Recordul precedent era detinut de editia a 48-a a Super Bowl (finala ligii profesioniste de fotbal american), din 2 februarie, care a provocat peste 25 de milioane de comentarii pe Twitter.

Pana aseara, cel mai comentat meci pe Twitter de la Cupa Mondiala era cel dintre Brazilia si Chile, din optimile de finala, care a produs peste 16,3 milioane de postari, transmite MEDIAFAX.

Si reteaua Facebook a inregistrat un record absolut: peste 200 de milioane de interactiuni, publicari, comentarii si "like-uri" in cele 90 de minute al meciului, efectuate de 66 de milioane de persoane. Golul al cincilea reusit de germani prin Sami Khedira a suscitat cele mai multe comentarii, 580.166 de postari intr-un minut.

Citeste si: [CUPA MONDIALA] Meci istoric la Belo Horizonte: Brazilia - Germania 1-7


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.