Sport 8 Iulie 2014 16:57
Sotia lui Michael Schumacher, Corinna, a vorbit despre starea de sanatate a fostului pilot.

Sotia lui Michael Schumacher, Corinna, a declarat, pentru publicatia germana Neue Post, ca starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 se imbunatateste "in mod lent".

"Avansam, in mod lent, desigur, dar avansam", a spus Corinna Schumacher, care a participat la finalul saptamanii la un concurs ecvestru organizat la ferma familiei din Elvetia, informeaza MEDIAFAX.

La 29 decembrie, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, Schumacher s-a aflat in coma, apoi a parasit spitalul din Grenoble.

El a fost transferat la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, unde urmeaza perioada de recuperare. Spitalul se afla la aproximativ 40 de kilometri de locuinta fostului pilot, de la Gland.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.