Sport 2 Iulie 2014 17:20
Jucatoarea de tenis Eugenie Bouchard, favorita numarul 13 si locul 13 WTA, va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Bouchard s-a impus in meciul cu Kerber dupa 72 de minute. Canadianca de 20 de ani a atins faza semifinalelor la toate turneele de Grand Slam desfasurate in 2014, Australian Open, French Open si Wimbledon, conform MEDIAFAX.

Eugenie Bouchard, in varsta de 20 de ani, a fost prima jucatoare de tenis din Canada care a castigat titlul de junioare la Wimbledon, in 2012. In acest an a ajuns pana in semifinale la Australian Open si French Open.

Tot miercuri, Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a devenit prima jucatoare din Romania care se califica in semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-0, pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA si cap de serie numarul 19.

Halep si Bouchard s-au mai intalnit o singura data, in acest an, in optimile de finala la Indian Wells, cand romanca s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-4.

Meciul dintre Halep si Bouchard va avea loc joi, cel mai probabil la ora 13.00.

In cealalta semifinala se vor intalni doua jucatoare din Cehia, Petra Kvitova, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, si Lucie Safarova, locul 23 WTA si cap de serie numarul 23.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.