Sport 16 Iunie 2014 11:18
 Frantei a invins, duminica, la Porto Alegre, cu scorul de 3-0 (1-0), selectionata Hondurasului, in grupa E de la Cupa Mondiala, in care francezii au avut superioritate numerica mai mult de o repriza si in care s-a validat un gol pentru prima oara in istorie datorita tehnologiei Goal-Control.

Golurile au fost marcate de Benzema '45 (penalti), '72 si Valladares '48 (autogol).

In minutul 43, Wilson Palacios a fost eliminat dupa ce a primit al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu pentru un fault asupra lui Pogba. Penaltiul acordat in urma acestei faze de arbitrul Sandro Ricci a fost transformat de Benzema.

La golul al doilea al Frantei, jucatorii reprezentativei Hondurasului si selectionerul Luis Suarez au protestat, insa, conform imaginilor oferite de tehnologia Goal-Control 4-D, mingea trimisa de Benzema a lovit bara, iar apoi a revenit la portarul Valladares, care a deviat-o in propria poarta. Acesta a fost primul gol din istoria fotbalului validat datorita tehnologiei Goal-Control 4-D, conform MEDIAFAX.

In minutul 15, Blaise Matuidi a trimis mingea in bara, acelasi lucru reusindu-l si Griezmann in minutul 23.

Franta: Lloris - Debuchy, Varane, Sakho, Evra - Cabaye (Mavuba '65), Matuidi, Pogba (Sissoko '57) - Valbuena (Giroud '78), Benzema, Griezmann. Selectioner: Didier Deschamps

Honduras: Valladares - Beckeles, Bernardez (Chavez '46), Figueroa, Izaguirre - Wilson Palacios, Garrido - Nájar (Claros '58), Espinoza - Costly, Bengtson (Garcia '46). Selectioner: Luiz Suarez

Cartonase galbene: Evra '7, Pogba '27, Cabaye '45+2 / Palacios '27, '43, Garrido '83

Cartonas rosu: Palacios '43

Arbitri: Sandro Ricci (Brazilia) - Emerson de Carvalho (Brazilia), Marcelo Van Gasse (Brazilia) - Peter O'Leary (Noua Zeelanda)

In celalalt meci al grupei E, Elvetia a invins Ecuador, scor 2-1.

Clasament: 1. Franta - 3 puncte, 2. Elvetia - 3 puncte, 3. Ecuador - 0 puncte, 4. Honduras - 0 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.