Sport 15 Iunie 2014 16:05
Optsprezece persoane au fost arestate, sambata, in timpul manifestatiilor impotriva Cupei Mondiale, la Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor argentinieni turbulenti.

La Belo Horizonte, o manifestatie a fost organizata in centul orasului, in timpul meciului Columbia - Grecia, scor 3-0. Cei circa 200 de manifestanti, care voiau sa ajunga la stadionul Minerao, au fost dispersati de politie, iar 15 persoane au fost retinute, fiind gasite asupra loc cocktailuri Molotov si arme albe.

La Fortaleza, unde s-a jucat meciul Uruguay - Costa Rica, scor 1-3, o suta de persoane au manifestat in apropierea stadionului Castelao, fiind facute trei arestari, informeaza MEDIAFAX.

La Rio de Janeiro, pe celebra plaja Copacabana, aproximativ 1500 de suporteri argentinieni au sarbatorit inainte de debutul Argentinei la CM cu Bosnia. Ei au scandat in directia trecatorilor brazilieni: "Maradona este mai bun ca Pele!", a anuntat site-ul G1. Ei au blocat accesul spre mare, politia fiind nevoita sa intervina cu spayuri cu piper.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.