Sport 10 Iunie 2014 09:44
Simona Halep, finalista la ultima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta.

"Unde este cazul, marim premiile, in alte parti facem alte lucruri, pentru ca la Simona, care a castigat aproape un milion, e greu sa spui ca ii maresti premiul, dar poti sa faci alte lucruri. Va fi ambasador al turismului romanesc", a spus Ponta la Romania TV, conform MEDIAFAX.

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana.

Locul 3 pe care il ocupa Halep de luni reprezinta cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania.

In luna martie, Nadia Comaneci, Maia Morgenstern, Dinu Sararu, Dumitru Prunariu, Dan Puric, Ilie Nastase, Oana Pellea, Elisabeta Lipa, Ovidiu Lipan si Helmuth Duckadam au primit pasapoarte diplomatice, fiind desemnati "ambasadori ai turismului romanesc".

Proiectul "Romania Promovata prin Valori" a fost demarat la initiativa Departamentului pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism. El a fost lansat prin evenimentul "Ambasadori ai Turismului Romanesc", organizat la 19 august 2013. Proiectul reprezinta o noua forma de promovare a Romaniei, care isi propune sa completeze campaniile de imagine aflate in derulare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.