Sport 5 Iunie 2014 10:26
Antrenorul Dan Petrescu a semnat, in noaptea de miercuri spre joi, un contract pe doi ani cu formatia Al Arabi din Qatar.

Potrivit sursei citate, din partea clubului arab a semnat secretarul general, doctorul Ahmed Al-Emadi, informeaza MEDIAFAX.

Dan Petrescu a ajuns la Doha cu trei zile inainte sa semneze contractul si s-a intalnit de mai multe ori cu reprezentantii clubului, iar la primele ore ale zilei de joi a ajuns la o intelegere cu acestia.

Dan Petrescu era liber de contract dupa ce si-a reziliat intelegerea cu gruparea rusa Dinamo Moscova, in aceasta primavara.

El a mai antrenat formatiile Sportul Studentesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni si Kuban Krasnodar.

Al Arabi a terminat sezonul 2013-2014 pe locul cinci, ratand astfel calificarea in sezonul viitor al Ligii Campionilor Asiei.

Din lotul formatiei fac parte jucatori precum Karim Ziani, fost la Olympique Marseille si VfL Wolfsburg, sau Houssine Kharja, fost la Internazionale Milano, AS Roma si AC Fiorentina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.