Sport 23 Mai 2014 11:27
Finantatorul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae spune ca deschiderea procedurii de insolventa este singura sansa a gruparii FC Dinamo de a evita falimentul.

"Acum cativa ani de zile, nu mai mult de 4-5, mi s-a facut o oferta de a cumpara pe Dinamo, iar propunerea mea a fost sa se faca un audit, iar ce am spus acum cinci ani s-a confirmat acum. Adica, cele 16 milioane de euro datorie neta din 2010 nu s-a micsorat in 2014, iar de acel bulgare nu avea cum sa scape. Eu le-am spus atunci lui Badea, Borcea, Turcu ca ei nu au ce sa vanda. Ca pana cand nu vor regla datoriile clubului, ei sunt pe valoare negativa. Am spus de atunci ca atat timp cat cineva nu va curata de datorii acel club, Dinamo nu are nicio sansa de salvare si singura sansa este falimentul. Falimentul nu este neaparat un lucru negativ. Trecerea prin el se practica. Aceasta insolventa, cu un plan de reorganizare si stoparea acelor datorii, este singura solutie de salvare a clubului, altfel Dinamo se duce in faliment", a spus Niculae.

FC Dinamo a depus la Tribunalul Bucuresti dosarul prin care solicita deschiderea procedurii de insolventa. Instanta va analiza cererea FC Dinamo la 28 mai.

Patronul gruparii giurgiuvene a fost prezent joi seara, la Arena Nationala, unde jucatorii antrenati de Daniel Isaila au efecutat antrenamentul ofcial inaintea finalei Cupei Romaniei.

Finala Cupei Romaniei-Timisoreana va avea loc, vineri, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, intre Steaua si Astra Giurgiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.