Sport 22 Mai 2014 10:06
Componenta nationalei de handbal a Romaniei Cristina Neagu a castigat, miercuri, Cupa Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica.

Buducnost a invins, miercuri, in finala, formatia Danilovgrad, cu scorul de 24-14 (15-8), cucerind Cupa Muntenegrului. Cristina Neagu a marcat patru goluri, conform MEDIAFAX.

Echipa sa are asigurat si titlul de campioana, potrivit site-ului oficial al lui Buducnost, cu o etapa inaintea finalului de sezon. In ultima runda, programata sambata, Buducnost va intalni tot echipa Danilovgrad.

Cristina Neagu si Buducnost incheie stagiunea si cu o finala de Liga Campionilor, pierduta in fata detinatoarei trofeului, Gyor ETO (Ungaria).

In stagiunea 2013-2014 din Liga Campionilor, Cristina Neagu a incheiat pe locul 7 in topul marcatoarelor, cu 64 de goluri, fiind principala marcatoare a echipei Buducnost in competitia continentala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.