Sport 21 Mai 2014 09:13
Fotbalistii echipei Steaua au primit medaliile si tricourile de campioni, marti seara, intr-o festivitate pe Arena Nationala, acestea fiind inmanate de Ilie Nastase, Larisa Iordache si Octavian Bellu.

lie Nastase, imbracat in uniforma militara, a oferit medaliile jucatorilor stelisti, Larisa Iordache le-a dat tricourile galbene cu numarul 25, iar Octavian Bellu le-a inmanat cate o sampanie, conform MEDIAFAX.

De fiecare data cand un jucator era premiat, numele acestuia era proiectat pe teren, impreuna cu numarul de pe tricou.

Ultimul premiat a fost capitanul Mihai Pintilii, cel care a ridicat si trofeul de campioana, oferit de Octavian Bellu. In momentul in care Pintilii a ridicat trofeul, jucatorii au deschis sampaniile primite, intr-o "ploaie" de confetti. Apoi jucatorii au facut turul stadionului cu trofeul castigat.

La finalul partidei cu Otelul Galati, scor 2-2, partenerele de viata si copiii jucatorilor au venit la marginea terenului pentru a fi alaturi de acestia. Nocturna s-a stins, a avut loc un joc de lasere, iar pe gazon erau proiectate emblema Stelei, LPF si numele sponsorului principal al Stelei.

Inainte de decernarea medaliilor au cantat Paula Seling si Ovi piesa Miracle, care a reprezentat Romania la Eurovision, iar pe teren a fost proiectat cu laser numarul 25, referire la numarul de titluri castigate de Steaua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.