Sport 16 Mai 2014 10:56
Echipa feminina de gimnastica a Romaniei s-a calificat, joi, in finala Campionatului European de la Sofia, cu un total de 171.130 puncte.

Echipa de senioare a Romaniei, in componenta Larisa Iordache, Diana Bulimar, Stefania Stanila, Andreea Munteanu, Silvia Zarzu, s-a clasat pe locul doi in calificari, cu un total de 171.130 puncte, dupa Marea Britanie (172.147) si inaintea Rusiei (170.621). In finala s-au calificat primele opt echipe din concursul de calificari, informeaza MEDIAFAX.

Concursul de joi stabileste si finalistele pe aparate, care va avea loc duminica, finala pe echipa fiind programata in ziua precedenta.

Romania a cucerit o prima medalie la CE de la Sofia, miercuri, prin echipa de junioare, in componenta, Laura Jurca, Andreea Iridon, Anda Butuc, Andra Stoica si Andreea Ciurusniuc, care a urcat pe treapta a treia a podiumului, cu un total de 164.972 puncte.

De asemenea, in finalele pe aparate ale junioarelor s-au calificat Laura Jurca, la individual-compus, sarituri si sol, Andreea Iridon la individual-compus, barna si sol, iar Anda Butuc la barna.

Obiectivul delegatiei Romaniei la CE de la Sofia este obtinerea a trei-patru medal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.