Sport 14 Mai 2014 11:52
Uli Hoeness, fost presedinte al gruparii Bayern Munchen, condamnat pentru frauda fiscala, a fost victima unui santajist.

Un suspect in varsta de 50 de ani a fost arestat sambata seara in momentul in care venea dupa bani, in timpul unei intalniri la Munchen, a anuntat politia bavareza intr-un comunicat, citat de MEDIAFAX.

Hoeness a primit o scrisoare de mai multe pagini in care i se cerea "o suma de sase cifre" pentru a evita "probleme grave" atunci cand va merge la inchisoare in urma condamnarii pentru frauda fiscala. In zilele urmatoare, fostul presedinte al campioanei Germaniei va fi plasat in detentie pentru trei ani si jumatate.

Familia Hoeness a "contactat imediat politia", se arata in comunicat. Astfel, in jurul orei locale 20.45, politistii l-au asteptat pe suspect la locul de intalnire decis de acesta cu Uli Hoeness. Incercand sa fuga cu bicicleta, suspectul a cazut si a fost retinut. Dupa o scurta trecere la spital, el a fost plasat in detentie provizorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.