Sport 11 Mai 2014 12:55
Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar, fiul unui seic din Yemen care negociaza preluarea FC Rapid, spune ca "poate va investi, poate nu" in clubul din Liga a II-a.

Intrebat la plecarea de la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu daca va investi la Rapid, Hussein Al Ahmar a raspuns: "Poate voi investi, poate nu".

El a afirmat ca i-a placut echipa, chiar daca a parasit stadionul inainte ca Rapid sa marcheze golul egalizator. "Mi-a placut ce am vazut, este o echipa buna. Si suporterii au fost OK", a adaugat investitorul din Yemen, citat de MEDIAFAX.

Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar, care a a sosit miercuri seara la Bucuresti, pentru a discuta cu actionarul majoritar al Rapidului, Adrian Zamfir, despre preluarea gruparii giulestene a urmarit din tribune partida Rapid - Unirea Slobozia, scor 2-2, din cadrul etapei a V-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.