Sport 11 Mai 2014 12:40
Jucatoarea rusa Maria Sarapova, cap de serie numarul 8, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Madrid unde o va intalni pe Simona Halep. Meciul este programat la ora 17.30 (ora Romaniei) si va fi transmis de Dolce Sport.

Sarapova a invins-o in semifinale, cu scorul de 6-1, 6-4, intr-o ora si opt minute, pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul 3 si locul 3 mondial, infomeaza MEDIAFAX.

Simona Halep a trecut in semifinale de sportiva ceha Petra Kvitova, a cincea favorita si locul 6 mondial, scor 6-7 (4), 6-3, 6-2.

Halep si Sarapova s-au mai intalnit pana in prezent de doua ori, in 2012, la Indian Wells si Beijing, in ambele meciuri impunandu-se sportiva din Rusia.

Premiul pentru finalistele turneului de la Madrid este de 342.600 de euro si 650 de puncte WTA.

Halep va juca duminica pentru prima data o finala de turneu Premier Mandatory, cea mai importanta categorie de dupa Grand Slam. Ea a mai jucat anterior in semifinalele unui turneu Premier Mandatory, la Indian Wells, in luna martie, meci pierdut in fata sportivei poloneze Agnieszka Radwanska.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.