Sport 7 Mai 2014 10:55
Mijlocasul Borussiei Dortmund Kevin Grosskreutz a fost acuzat de un fan al echipei FC Koln ca l-a lovit cu un chebap in fata, provocandu-i o arsura in ochi.

Politia a anuntat, marti, ca o plangere pentru vatamare corporala a fost formulata de un fan impotriva lui Kevin Grosskreutz.

"Am inceput o ancheta in ceea ce priveste aceasta plangere", a anuntat politia din Koln, citata de MEDIAFAX.

La randul sau, Grosskreutz a respins acuzatiile. El le-a spus reporterilor ca, duminica noapte, se afla impreuna cu coechipierul Julian Schieber, cand un barbat, care purta un tricou al FC Koln, s-a apropiat de el la un fast food si l-a strigat de mai multe ori.

Jucatorul sustine ca a aruncat sandviciul pe jos, nu inspre fan, si a plecat.

"Am perceput ca situatia este jignitoare, iar zona mea de intimitate afectata. In mod normal nu as fi aruncat chebapul in acest mod pe jos in public", a spus, pentru Bild, Grosskreutz.

Presa germana se intreaba daca acest incident l-ar putea face pe jucatorul de 25 de ani sa rateze convocarea in lotul Germaniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.