Sport 6 Mai 2014 15:15
Un suporter banuit ca a omorat o persoana dupa ce a aruncat un vas de toaleta de pe un stadion din Recife (nord-estul Braziliei) a fost arestat.

Vineri, Everton Felipe Santana (23 ani) a desprins un vas de toaleta de pe Stadionul Arruda si l-a aruncat de la inaltime in exteriorul arenei, in timpul confruntarilor dintre suporteri, izbucnite cu ocazia meciului Santa Cruz-Parana, din a doua divizie braziliana, anunta MEDIAFAX.

Vasul l-a atins mortal pe Paulo Ricardo Gomes da Silva (26 ani), lovit cu o forta echivalenta unui obiect de 350 de kilograme, conform calculelor facute de un profesor de fizica, Berlado Neto.

"Stia ce facea, a recunoscut fapta, dar nu a putut explica motivul", a declarat avocatul suspectului, care a adaugat ca agresorului ii este rusine de gestul sau si a oferit politiei informatii despre alti suporteri participanti la incidente.

"O tara care iubeste fotbalul nu poate tolera violenta pe stadioane", a scris pe Twitter presedintele Braziliei, Dilma Rousseff, prezentand condoleante familiei victimei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.