Sport 30 Aprilie 2014 13:40
Bogdan Stancu s-a accidentat, saptamana trecuta, la un antrenament al echipei Genclerbirligi, el urmand sa rateze turneul primei reprezentative din Elvetia.

Medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, a declarat ca Stancu are probleme la genunchiul drept, insa acesta nu se va opera.

"Bogdan Stancu are probleme medicale la genunchiul drept. Are afectate ligamentele colaterale. Deocamdata nu se mai antreneaza. Zilele urmatoare incepe tratamentul in Turcia. In mod sigur, nu va fi alaturi de noi in cele doua amicale din Elvetia. Va fi indisponibil toata luna mai. Tot sigur va pot anunta, in schimb, ca accidentarea lui Stancu nu necesita o interventie chirurgicala. Scapa de operatie", a spus Popescu, citat de MEDIAFAX.

Romania va disputa doua partide amicale in turneul din Elvetia, la 31 mai cu Albania, iar la 4 iunie cu Algeria, echipa calificata la turneul final al Cupei Mondiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.