Sport 29 Aprilie 2014 14:07
Doi antrenori, Laurentiu Reghecampf (Steaua) si Cristian Dulca (Gaz Metan Medias), au rezistat in functii de la inceputul sezonului pana in etapa a XXIX-a, celelalte 16 echipe schimbandu-si tehnicienii.

In aceeasi etapa a avut loc si debutul antrenorului Costinel Botez la FC Vaslui ca antrenor in Liga I.

Formatia Gaz Metan Medias a invins pentru prima oara, in Liga I, pe Ceahlaul la Piatra Neamt, iar FC Viitorul a reusit cea mai categorica victorie a sa de cand se afla in primul esalon, 4-0 cu echipa Corona Brasov. De asemenea, in meciul cu Concordia Chiajna, Dinamo a obtinut cea de-a 1.100-a din istoria sa in primul esalon, informeaza MEDIAFAX.

Fundasul portughez Ricardo Cadu, fotbalistul strain cu cele mai multe partide din istoria Ligii I, l-a egalat pe Marius Bretan, cel ce detinea recordul celor mai multe partide pentru CFR Cluj in primul esalon, 199.

In etapa a XXIX-a au debutat trei jucatori: Horia Crisan (Dinamo), Alin Manea (Corona Brasov) si Milos Zivkovici (FC Botosani).

Arbitrul Alexandru Tudor a condus pentru a 300-a oara un meci in Liga I, fiind primul arbitru care atinge acest numar de partide. Din aprilie 2013, cand l-a depasit pe Sorin Corpodean, Tudor devenise recordmanul numarului de partide conduse in Liga I. In prezent topul 5 all-time este urmatorul: 1. Alexandru Tudor - 300 meciuri; 2. Cristian Balaj - 277; 3. Sorin Corpodean - 268; 4. Nicolae Rainea - 267; 5. Adrian Porumboiu - 239.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.