Sport 9 Aprilie 2014 11:24
Eliodor Voica a demisionat de la conducerea nationalei de handbal masculin, dupa ce Romania a ratat calificarea in turul doi preliminar al CE din 2016.

"Am incheiat misiunea mea, doresc succes Romaniei cu Suedia, in meciurile de calificare la Mondialele din 2015, va fi mult mai greu. Imi doream sa iasa altfel, pana la urma tot «Maria-Sa» jucatorul a invins. Am vazut cu totii si am fost cel mai afectat sa nu vad aceeasi determinare a jucatorilor la nationala ca la echipa de club. Daca vom scapa de aceasta cutuma, sunt convins ca vom face pasi catre handbal. Asta persista de mult timp, nu de acum, am incerc sa o demontez, nu am reusit, asa ca am plecat", a declarat Eliodor Voica, citat de MEDIAFAX, el adaugand ca demisia sa de la echipa nationala intra in vigoare de marti, cand a participat la o sedinta la FR Handbal, in care a anuntat decizia.

Eliodor Voica va conduce doar echipa de club Stiinta Bacau, care este vicecampioana.

Nationala Romaniei a fost eliminata de reprezentativa Finlandei in play-off-ul de calificare pentru turul doi preliminar al CE din 2016. In mansa tur, Romania s-a impus, cu 32-30, iar sambaza, in deplasare, a fost invinsa, cu 32-29, ratand calificarea mai departe.

Eliodor Voica a condus reprezentativa din ianuarie 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.