Sport 8 Aprilie 2014 15:51
Daniel Prodan, directorul sportiv al FRF, a facut plangere la DNA impotriva lui Razvan Burleanu, noul presedinte al organizatiei cerandu-le procurorilor anticoruptie sa investigheze modul in care noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a intrat in posesia unor terenuri la Onesti si la Ploiesti.


"Am fost la DNA sa fac un denunt impotriva lui Burleanu in legatura cu achizitionarea unor terenuri la Onesti si la Ploiesti. Acum, il invint pe domnul Razvan Burleanu sa aduca plangerea de viol de care vorbeste si se lauda cu ea, sa o aduca si sa o ofere presei si sa o depuna la organele competente, pentru a vedea care sunt acuzatiile, care sunt dovezile de viol ale lui Didi Prodan. Sunt total dezamagit pentru ca se dovedeste ca se incearca sa se manjeasca valorile din tara asta. Vreau sa demonstrez ca in tara asta inca mai sunt romani care au curaj, nu numai fetite si fatalai. Eu am dat dovada de curaj. Sunt un ardelean curajos si nu mi-e frica de absolut nimic, atat timp cat am dreptate", a spus Prodan, citat de MEDIAFAX.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca directorul sportiv al loturilor de juniori, Daniel Prodan, a avut un comportament defaimator la adresa federatiei si va fi dat afara, insa nu i se vor plati compensatiile de 100.000 de euro pe care le-a solicitat.

"Demiterea lui se va efectua dupa ce vom avea certitudinea ca vom respecta toate procedurile pentru a nu intampina alte probleme. Domnul Prodan nu va mai continua la federatie, l-am anuntat astazi. Iar dansul a cerut 100.000 de euro. Pentru ce a cerut? Nu stiu, dar federatia nu va plati in mandatul meu aceste sume de bani doar ca sa nu ii mai vad la ochi pe anumiti oameni", a spus Burleanu.

In replica, Prodan a sustinut ca a fost amenintat de catre presedintele FRF ca va face public un dosar in care este acuzat de viol in cazul in care nu accepta sa demisioneze din federatie.

"Mi-au spus «domnul Prodan, mai vreti sa ramaneti in federatie?» si am zis ca da. Au zis ca in felul asta nu se poate continua si ca trebuie sa ne despartim amiabil. «Daca imi dati 100.000 de euro ne despartim cat de amiabil doriti dumneavoastra». Si au zis ca nu se poate. Asta e. Eu am fost amenintat de domnul Burleanu «Vedeti ca avem o plangere de viol». «Hai ma, serios? Ia scoateti, domnule Burleanu, plangerea, sa vedem ce aveti, ce plangere de viol aveti? Mi-a zis «Aveti grija ca avem o declaratie de viol la adresa dumneavoastra si sa nu o facem publica». Extraordinar. Hai sa o vad domnul Burleanu, manca-ti-as ochelarii aia ai tai", a declarat Prodan, la Dolce Sport.

Citeste si:
Florin Salam a depus plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani....
Florin Salam a depus plângere...

Conform prosport.ro, care citeaza surse federale, directorul sportiv Daniel Prodan a intrat in conflict cu noua conducere a FRF dupa prima zi a a deplasarii echipei nationale Under 17 in Scotia, acolo unde aceasta a participat la Turneul de Elita, iar Prodan a indeplinit rolul de sef al delegatiei. Acesta sustine ca oficialii FRF au uitat de diurnele juniorilor, pe care ulterior le-a achitat din banii sai. De partea cealalta, noua conducere a federatiei afirma ca Daniel Prodan ar fi ridicat 1.200 de euro pentru diurne cu cinci zile inainte de plecarea in Scotia si ca a regizat momentul din cantonament pentru a-i pune pe Razvan Burleanu si staful sau intr-o lumina nefavorabila


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.