Sport 4 Aprilie 2014 17:32
Curtea de Apel Bucuresti stabilit sa acorde ziua de 16 mai ca termen de judecata pentru contestatia in anulare formulata de Mihai Stoica in urma condamnarii din dosarul transferurilor de fotbalisti.

La termenul de vineri, care a avut loc in sedinta secreta, s-a decis ca demersul managerului Stelei este admisibil in principiu, iar instanta competenta sa judece acest dosar este Curtea de Apel Bucuresti, citat de MEDIAFAX.

Mihai Stoica nu a fost citat la CAB.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Comisia Penitenciarului Rahova a stabilit ca Stoica sa efectueze pedeapsa de trei ani si sase luni in regim inchis de detentie. El este incarcerat la Rahova, alaturi de alti doi condamnati din dosar - Gheorghe Popescu si George Copos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.