Sport 4 Aprilie 2014 13:16
Tehnicianul formatiei Olympique Lyon, Remi Garde, a declarat dupa meciul cu Juventus Torino, ca in retur obiectivul va fi ca suporterii sa fie mandri de echipa, "in ciuda diferentei imense dintre cele doua cluburi".

"Am incercat sa facem ceva coerent si jucatorii au reactionat foarte bine per total. Din nefericire, am primit gol dupa o faza fixa. Juve a controlat jocul. A avut o ocazie foarte mare in repriza a doua. Noi i-am incomodat pe cei de la Juventus, am avut una sau doua ocazii in fiecare repriza. Dupa pauza, a fost putin mai dificil. Juve este o echipa foarte mare in acest sezon. Lupta pentru calificare va fi foarte dificila. Aveam doua obiective: sa nu primim gol si sa incercam sa inscriem cel putin unul. Faptul ca am primit gol o pune pe Juve intr-o pozitie favorabila. In retur, obiectivul va fi ca suporterii sa fie mandri de echipa lor, in ciuda diferentei imense dintre cele doua cluburi", a spus Garde, citat de MEDIAFAX.

La randul sau, antrenorul echipei Juventus Torino, Antonio Conte, considera ca victoria este meritata. "Sunt multumit. Am facut un meci foarte bun, in vederea returului. Acest lucru era foarte important. Am inscris un gol, dar am mai avut ocazii de a marca inca unul sau doua", a afirmat Conte.

Echipa italiana Juventus Torino a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia franceza Olympique Lyon, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Europa. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Bonucci, in minutul 85.

Partida retur se va disputa la 10 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.