Sport 2 Aprilie 2014 16:29
Trupul neinsufletit al fostul jucator si antrenor de baschet al echipei Politehnica Iasi, Costel Moscalu, a fost inmormantat miercuri, la Cimitirul "Sf. Vasile" din Iasi.

Miercuri dimineata, trupul neinsufletit al lui Costel Moscalu a fost depus la Sala Polivalenta din Iasi, unde sute de suporteri ieseni i-au adus un ultim omagiu.

Costel Moscalu, component al echipelor nationale ale Romaniei, a murit, duminica, la varsta de 47 de ani. Acesta a jucat baschet cu niste prieteni, iar in momentul in care a ajuns acasa i s-a facut rau. Prietena antrenorului a chemat un echipaj SMURD, medicii declarand decesul dupa ce au incercat sa-l resusciteze timp de jumatate de ora.

In urma autopsiei efectuate la INML Iasi, cauzele decesului au fost insuficienta cardiaca acuta, edem pulmonar acut si ateroscleroza coronariana.

Costel Moscalu ar fi urmat sa implineasca 48 de ani in 15 aprilie. De-a lungul carierei, Moscalu a evoluat la echipa din orasul natal, Politehnica Iasi, dar si la Elba Timisoara si Farul Constanta. De asemenea, a facut parte din echipele nationale ale Romaniei la nivel de junior si seniori. Si-a incheiat cariera de jucator la Poli Iasi, echipa pe care a si antrenat-o in ultimii an


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.