Sport 26 Martie 2014 18:49
Fostul doctor de Formula 1, Gary Hartstein, vorbeste despre o gafa a medicilor din timpul operatiunii de salvare a lui Michael Schumacher, dupa accidentul de schi.

Hartstein a scris recent pe blogul sau ca Schumacher ar fi fost transportat la un spital gresit dupa accidentul de schi pierzandu-se astfel minute care ar fi fost cruciale pentru salvarea sa.

Schumacher a fost transportat in prima faza la o clinica locala in loc sa fie dus la Spitalul Universitar Grenoble, in care se afla in prezent internat. Hartstein sustine ca aceasta gafa i-a afectat puternic sansele de supravietuire, scrie dailymail.co.uk.

Intre clinica si spital exista o distanta de 80 km, ceea ce inseamna ca s-a pierdut timp pretios in operatiunea de salvare a fostului pilot de Formula 1.

Fanii lui Schumacher ar trebui sa se pregateasca pentru vesti extrem de proaste!

"Stiu cat de iubit e Michael Schumacher si sunt ingrijorat de ceea ce urmeaza sa se intample. Trebuie sa fiti pregatiti de vesti foarte proaste. Cu cat cineva sta mai mult timp intr-o stare vegetativa, cu atat sansele ca el sa-si revina scad. Pacientii care sunt in aceasta stare traiesc de la cateva luni pana la cativa ani. Depinde de mai multe lucruri. De obicei mor din cauza problemelor de respiratie sau infectiilor urinare", a mai scris Harstein pe blog.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.