Sport 18 Martie 2014 17:39
FRF a lansat, marti, contul oficial de Facebook al echipei nationale a Romaniei, prin intermediul caruia suporterii vor putea afla informatii despre prima reprezentativa si vor avea posibilitatea de a participa la concursuri cu premii.
"Incepand de astazi (n.r. - marti), fanii echipei nationale a Romaniei vor putea fi conectati in timp real cu toate evenimentele din jurul echipei nationale si a actiunilor tricolorilor prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Pagina poate fi accesata la adresa https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial si, pe langa cele mai noi informatii despre jucatorii nationalei si partidele pe care le disputa acestia, va gazdui si diferite concursuri cu premii pentru toti suporterii echipei nationale", se mentioneaza pe site-ul oficial al FRF, scrie MEDIAFAX.

Contul de Facebook al reprezentativei conduse de Victor Piturca are la cateva ore de la lansare aproape 1000 de aprecieri din partea suporterilor, dar si a trei jucatori, Ciprian Marica, Florin Maxim si Gabriel Torje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.