Sport 16 Martie 2014 15:50
Novak Djokovici si Roger Federer se intalnesc pentru a 33-a oara fata in fata (scor 15-17 in acest moment), in finala de la Indian Wells.

Djokovici s-a calificat in ultimul act dupa ce a trecut de americanul John Isner, locul 13 ATP, cu scorul de 7-5, 6-7 (2), 6-1, in timp ce Federer l-a invins, cu scorul de 6-3, 6-1, pe ucraineanul Alexander Dolgopolov, locul 31 ATP.

Meciul de duminica va fi al doilea la Indian Wells si al noualea intr-o finala (scor 4-4) intre cei doi mari jucatori de tenis. In 2011, sarbul l-a invins pe Federer, in semifinale, intr-o editie pe care avea sa o castige. Insa elvetianul s-a impus in acest an, in semifinale la Dubai, in ultimul meci cu Djokovici, informeaza MEDIAFAX.

La femninin, finala turneului de la Indian Wells le va pune fata in fata pe Agnieszka Radwanska din Polonia, locul 3 WTA, care a trecut in semifinale de Simona Halep, si pe Flavia Pennetta din Italia, locul 21


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.