Sport 14 Martie 2014 11:56
Marius Lacatus, tehnicianul celor de la CSMS Iasi, este increzator inainte de partida echipei sale cu Rapid de sambata.

"Am inceput bine acest mini retur, cu trei victorii. E bine ca avem continuitate si ca jocul nostru este in crestere. Privim cu optimism meciul din Giulesti si, in niciun caz, nu mergem la Rapid ca mielul la taiere! Intalnim echipa care este, deocamdata, pe primul loc, dar pentru noi este un meci ca oricare altul. Le-am spus jucatorilor mei sa ramana concentrati si cu picioarele pe pamant. Mergemsa luam toate cele trei puncte dar, in functie de joc, si un egal ar putea fi un rezultat pozitiv", a spus Marius Lacatus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lacatus s-a declarat neinfricat in fata formatiei din Giulesti: "Eu ii respect pe toti jucatorii, dar nu mi-e teama de vreunul de la Rapid. Pancu este un jucator experimentat, dar nu vom lua masuri speciale in privinta lui. Sincer, nu ma intereseaza ca s-a intors la Rapid Daniel Niculae. Daca va juca sau nu, noi tot trebuie sa fim atenti si sa ne facem treaba".

Referitor la modul in care va fi primit in Giulesti, Marius Lacatus a mentionat ca s-a obisnuit deja cu "tratamentul" aplicat de fanii rapidisti. "Sunt obisnuit deja cu modul in care sunt primit in Giulesti. Am fost de-atatea ori acolo, ca jucator si ca antrenor, incat chiar nu ma mai afecteaza", a spus el.

Formatia CSMS Iasi va intalni sambata, in deplasare, echipa Rapid Bucuresti, in Seria I a ligii secunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.