Sport 13 Martie 2014 11:21
Tehnicianul Marius Sumudica, in varsta de 44 de ani, a fost numit, joi, la conducerea tehnica a echipei Concordia Chiajna.

"Incepind cu data de 13 martie 2014, Marius Sumudica a preluat banca tehnica a Concordiei Chiajna. Sumudica a semnat azi contractul prin care va deveni noul antrenor al formatiei noastre", a notat sursa citata, conform MEDIAFAX.

Fost antrenor, printre altele, la Rapid, FC Vaslui, Astra, FC Brasov si Universitatea Cluj, Sumudica il va inlocui pe Ionut Chirila, care a fost demis miercuri.

Dupa primele doua meciuri disputate in acest an de Concordia Chiajna si pierdute in fata formatiei Steaua, primarul Mircea Minea l-a amenintat in mai multe randuri pe Ionut Chirila cu demiterea, deoarece ar fi cedat meciurile intentionat in fata echipei pregatite de prietenul sau, Laurentiu Reghecampf.

Printre cele mai grave acuze aduse de Minea lui Chirila a fost aceea potrivit careia "si-a dat pantalonii jos in fata Stelei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.