Sport 10 Martie 2014 12:24
Jean Padureanu este foarte bolnav, conform avocatului sau si ar putea sa nu isi mai execute pedeapsa din dosarul transferurilor.

""El este foarte bolnav, are foarte multe afectiuni, unele dintre ele foarte grave, dovedite prin acte medicale", a spus Ioan Cazacu, avocatul lui Padureanu, citat de MEDIAFAX.

Avocatul lui Jean Padureanu a precizat ca va solicita in fata judecatorilor efectuarea unei expertize medico-legale, pentru a se constata daca afectiunile fostului presedinte al Gloriei Bistrita pot fi tratate la penitenciar sau este necesara o intrerupere a executarii pedepsei.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Fostul actionar majoritar al FC Rapid George Copos, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, managerul general al FC Steaua Mihai Stoica si fostul presedintele al clubului Gloria Bistrita Jean Padureanu au fost dusi, marti seara, la Penitenciarul Rahova. Padureanu a fost ridicat atunci de politisti de la Spitalul Elias, unde era internat din 2 martie, din cauza unor probleme cardiovasculare, acesta avand si diabet.

Potrivit directorului Penitenciarului Rahova, Denis Darie, la scurt timp dupa ce a fost adus la Spitalul Penitenciarului Rahova, Jean Padureanu a fost transferat la Jilava, in conditiile in care unitatea sanitara de la Rahova nu are sectie de cardiologie, ci doar chirurgie, Padureanu avand probleme cu inima.

Directorul Penitenciarului Rahova a mai spus ca Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu stau in aceeasi camera, in care se mai afla un alt detinut.

Citeste si:
Oana Roman, dezvăluiri uluitoare despre căsnicia pe care a avut-o...
Oana Roman, dezvăluiri...

Cristian Borcea, Ioan si Victor Becali au fost incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, iar Gigi Netoiu, la Penitenciarul Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.