Sport 7 Martie 2014 11:26
Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, va juca, vineri (noaptea de vineri spre sambata la Bucuresti), cu japoneza Kurumi Nara, locul 47 WTA, in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells (California, SUA), cu premii de aproape sase milioane de dolari.

Nara, 22 de ani, se afla la cea mai buna clasare din cariera, dupa ce a castigat recent primul ei turneu WTA, la Rio de Janeiro, invingand-o in finala pe jucatoarea ceha Klara Zakopalova, locul 29 WTA, anunta MEDIAFAX.

Japoneza a trecut in turul intai la Indian Wells de americanca Allie Kiick, locul 162 WTA, jucatoare venita din calificari, cu scorul de 6-4 6-0.

Halep, acceptata direct in mansa secunda la Indian Wells, si Nara nu s-au mai intalnit pana in prezent.

Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 25, si-a aflat adversara, joi, dupa ce jucatoarea italiana Camila Giorgi, locul 79 WTA, venita din calificari, a produs surpriza, invingand-o pe germana Andrea Petkovici, locul 37 WTA, cu scorul de 6-7 (5), 6-3, 6-3, dupa un meci de peste doua ore si jumatate.

Cirstea si Giorgi vor juca probabil sambata. In 2013, in turul doi al turneului de la Wimbledon, Cirstea a pierdut in fata italiencei, in sigura lor intalnire de pana acum.

Monica Niculescu, locul 63 WTA, care a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva Marina Erakovici (Noua Zeelanda), locul 62 WTA, va fi a treia romanca in turul 2 la turneul californian, faza in care va juca impotriva sportivei ruse Ekaterina Makarova, locul 24 WTA si cap de serie numarul 23.

Tot vineri va evolua si Victor Hanescu, in turneul ATP de 1.000 de puncte de la Indian Wells. El il va avea adversar pe francezul Stephane Robert, locul 96 ATP, jucator venit din calificari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.