Sport 6 Martie 2014 09:55
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat, miercuri seara, dupa remiza din meciul amical cu Argentina, scor 0-0, ca acest rezultat inseamna foarte mult pentru "tricolori", dar a precizat ca inca este ingandurat de ratarea calificarii la Cupa Mondiala din Brazilia.


"A fost un meci important pentru noi, l-am trecut cu bine. Era foarte important sa nu pierdem si am reusit asta dupa un joc bun in care puteam sa castigam, dar sa si pierdem. Cred ca rezultatul este echitabil, desi am inteles ca golul nostru a fost valabil. Dar nu mai conteaza acum, i-am felicitat pe baieti pentru felul in care au jucat. Mi s-a parut ca argentinienii au jucat la sange, desi nu au fost la nivelul unui meci oficial. Ofensiv trebuie sa apreciem jocul echipei noastre. Ei nu au avut spatii de joc. Sa nu credeti ca Argentina nu si-a dorit sa castige azi. Nu se pune problema ca Argentina nu a respectat echipa Romaniei. Acest rezultat inseamna foarte mult. Cand joci cu o echipa din primele trei din lume si obtii un rezultat de egalitate increderea jucatorilor creste", a spus Piturca, citat de MEDIAFAX.

Selectionerul considera ca acest amical a meritat banii platiti: "Eu sunt ingandurat insa pentru ca nu ne-am putut califica la turneul final. Durerea mai persita inca. Nu puteam obtine acest rezultat daca nu tratam acest meci ca pe unul oficial. Toti argentinienii, poate mai putin Messi, au jucat la sange. Eu cred ca a meritat banii pe care i-am platit pentru acest meci, desi nu cred ca a fost un milion de euro, deoarece stadionul a fost aproape plin. Oamenii au vazut meciul ca pe un examen".

Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, miercuri seara, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, intr-un meci amical disputat pe Arena Nationala din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.