Sport 5 Martie 2014 13:59
Mircea Sandu va fi presedinte de onoare al Federatiei Romane de Fotbal. el fiind votat pentru aceasta functie de membrii FRF la Adunarea Generala de astazi, singurul vot impotriva fiind al finantatorului FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu.

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, i-a multumit lui Mircea Sandu pentru "tot ce a facut pentru fotbalul romanesc".

"Va multumesc ca ma onorati cu aceasta distinctie de a fi presedinte de onoare al FRF. Sunt la dispozitia dumneavoastra, a fotbalului. Cand federatia va avea un presedinte ales, ii voi preda gestiunea, patrimoniul, posibilitatea sa va reprezinte cu onoare si cu cinste si va promit ca n-am sa bat niciodata la usa presedintelui executiv al FRF. Daca cineva va avea nevoie de mine, sunt deschis la orice ajutor pe care pot sa il dau. In rest, usa mi-e deschisa, ca intotdeauna, chiar si domnului Mititelu", a declarat Sandu, care a primit un tabloul cu chipul sau de la AJF Prahova, scrie MEDIAFAX.

Adunarea Generala de alegeri a FRF are loc astazi la Casa Fotbalului pentru desemnarea noului presedinte al forului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.