Echipa masculina de schi fond a Finlandei, formata din Iivo Niskanen si Sami Jauhojaervi, a castigat, miercuri, medalia de aur in proba de sprint, stilul clasic, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Finlandezii au fost cronometrati cu timpul de 23 de minute, 14 secunde si 89 de sutimi.

Potrivit MEDIAFAX, medalia de argint a revenit reprezentantilor tarii gazda, Maxim Vilegjanin si Nikita Kriukov, care au avut o intarziere de 97 de sutimi.

Medalia de bronz a fost cucerita de reprezentantii Suediei, Emil Joensson si Teodor Peterson, care au ajuns la final cu 15 secunde si 12 sutimi intarziere.

Unii dintre favoritii cursei, germanii Hannes Dotzler si Tim Tscharnke, au terminat pe locul sapte, dupa ce se aflau pe pozitia a treia cu cateva sute de metri inainte de final. Tscharnke s-a impiedicat de schiul lui Kriukov si a cazut.

Reprezentantii Romaniei, Florin Daniel Pripici si Paul Constantin Pepene, au terminat pe ultimul loc, zece, in prima semifinala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.