Radu Sovaiala si Alexandru Teodorescu, reprezentantii Romaniei in proba de sanie de la JO, s-au retras din competitiei dupa ce la prima mansa de pregatiri s-a rasturnat si sania a fost avariata.


"In timpul primei manse de pregatiri din preziua competitiei olimpice, echipajul masculin al Romaniei de sanie dublu, format din Radu Nicolae Sovaiala - pilot si Alexandru Teodorescu - copilot, s-a rasturnat inainte de a incheia cursa, iar sania a fost avariata. In ciuda faptului ca reprezentantii nostri s-au prezentat cu sania de rezerva, directorul competitiei nu a permis inscrierea echipajului Romaniei in intrecerea olimpica programata miercuri.

Oficialii au invocat noile masuri de siguranta impuse dupa Jocurile Olimpice de la Vancouver, din 2010, cand, de asemenea inainte de finalul primei curse de acomodare cu pista, georgianul Nodar Kumaritashvili, in varsta de 21 de ani, a zburat in afara spatiului de competitie, accidentul soldandu-se cu moartea sportivului. Echipajul Sovaiala - Teodorescu a fost cooptat in Echipa Olimpica a Romaniei in locul tandemului Paul Ifrim - pilot si Andrei Anghel - copilot, obligat sa se retraga din cauza accidentarii pilotului", anunta COSR, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.