Legenda australiana a inotului, Ian Thorpe, in varsta de 31 de ani, a fost internat intr-un spital din Sydney, pentru a fi supus unui tratament de dezalcoolizare si a scapa de depresie, probleme cu care se confrunta de mai mult timp.

Familia fostului sportiv a anuntat ca acesta a fost internat dupa ce in aceasta saptamana s-a ranit cazand. El va ramane in spital pentru dezalcoolizare si pentru a fi tratat.

Ian Thorpe a fost vazut ultima data la un eveniment sportiv in acest an, la Australian Open. "El parea vesel, dar se plangea de dureri permanente cauzate de o accidentare mai veche la spate", mentioneaza jurnalul australian.

In autobiografia publicata anul trecut, Thorpe a descris problemele sale. "Nici macar familia mea nu stie ca am petrecut o mare parte din viata luptandu-ma cu ceea ce pot descrie doar ca fiind o depresie cumplita", a notat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.