Alina Dumitru, campioana Romaniei la Judo, va conduce o sesiune de demonstratii la terminalul ''Plecari'' al Aeroportului International Henri Coanda din Otopeni, vineri, de la ora 15,00, in cadrul programului ''Judo in spatii neconventionale''.
''Am facut aceste demonstratii in Gara de Nord, in Muntii Bucegi, acum la aeroportul Otopeni si o sa apara si alte locuri. E multa lume acolo in zona respectiva, sunt si copii, facem o demonstratie sa vada lumea cum arata macar varful aisbergului. Impactul primelor actiuni a fost pozitiv si incercam tot felul de cai pentru a populariza judo-ul, acesta e scopul nostru final. Mesajul nostru e sa convingem parintii sa-si trimita copii sa faca sport intr-un cadru organizat si in speta judo intr-un cadru organizat, care formeaza oameni de caracter si de calitate pe termen lung'', a declarat presedintele Federatiei Romane de Judo, Doru Sapta, pentru agentia de presa AGERPRES.

La demonstratie vor participa grupe de cadeti si juniori, care isi vor etala cunostintele pe saltele instalate la terminalul aeroportului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.