Noul manager general al formatiei Universitatea Craiova, Marin Condescu, spune ca scopul echipei patronate de Adrian Mititelu este ca orasul sa fie reprezentat de o singura echipa in Liga 1.

"Telul nostru este ca la Craiova sa functioneze o singura echipa de Divizia A. Am mandat din partea dlui Mititelu, care mi-a spus ca s-a saturat de razboaie si ca vrea o singura FC Universitatea Craiova in Liga 1. Astfel, o echipa care are in spate o istorie fotbalistica bogata, o traditie deosebita, practic va reveni astfel in fotbal", a declarat Condescu, la Digi Sport.

Fostul presedinte al clubului Pandurii Targu Jiu a precizat ca inca nu a vorbit cu primarul Lia Olguta Vasilescu, dar spera ca aceasta intalnire sa aiba loc in curand.

"N-am discutat deocamdata cu primarul Lia Olguta Vasilescu, nu stiu daca o sa am ocazia. Dar din partea noastra exista toata disponibilitatea. Eu l-am si intrebat pe Adrian Mititelu care este mandatul meu la club, iar el mi-a zis ca da, vrem impreuna cu Primaria sa facem o singura echipa", a mai adaugat noul manager general al Universitatii Craiova.

"Mititelu vrea ca in viitoarea structura sa pastreze 33 la suta, 33 la suta sa dea Primariei sau altor investitori, iar 33 la suta pentrru suporteri, mai bine zis pentru aceasta asociatie pe care o formam acum si care va avea si alti sustinatori", a concluzionat Marin Condescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.