Michael Schumacher, care se afla in coma indusa de mai multe saptamani, "nu va mai fi acelasi pe care il stim, daca se va trezi", a declarat, joi, un specialist in afectiuni ale creierului de la University College London.

"Daca Michael Schumacher se trezeste, nu va mai fi acelasi Michael Schumacher. Recuperarea poate fi una de succes numai daca pacientul sa adapteaza la noua sa viata. Pacientii trebuie sa fie capabili sa faca fata limitarilor impuse de faptul ca viata lor s-a schimbat", a afirmat Richard Greenwood, potrivit mediafax.ro.

In ceea ce priveste momentul n care Schumacher ar putea fi scos din coma, seful departamentului de neurochirurgie de la spitalul "Charite" din Berlin, Peter Vajkoczy, spune ca pacientii pot fi titnuti in coma indusa trei-patru saptamani.

"Daca Michael Schumacher se trezeste, nu va mai fi acelasi Michael Schumacher. Recuperarea poate fi una de succes numai daca pacientul sa adapteaza la noua sa viata. Pacientii trebuie sa fie capabili sa faca fata limitarilor impuse de faptul ca viata lor s-a schimbat", a afirmat Vajkoczy.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher se afla in coma indusa artificial de aproape trei saptamani, de accidentul suferit la schi pe 29 decembrie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.