Jucatorul portughez al formatiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a castigat, luni seara, pentru a doua oara trofeul Balonul de Aur.

Cristiano Ronaldo a plans dupa ce a primit trofeul, la gala FIFA de la Zurich, el declarand ca este extrem de emotionat. Internationalul portughez a urcat pe scena impreuna cu fiul sau.

"In primul rand vreau sa le multumesc tuturor colegilor mei de la echipa de club si nationala. Fara ajutorul lor nu as fi reusit. Sunt foarte fericit. Acest trofeu este extrem de greu de castigat. Trebuie sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine. Iubita mea, prietenii mei, fiul meu. Este un moment extrem de emotionant. Tot ce pot sa spun este multumesc tuturor", a afirmat Cristiano Ronaldo, potrivit mediafax.ro.

Portughezul a castigat trofeul Balonul de Aur dupa ce a primit 27.99% din totalul voturilor, in timp ce Lionel Messi si Franck Ribery au fost votati de 24,72, respectiv 23,36% din participantii la scrutin.

Cristiano Ronaldo este primul jucator portughez care a castigat de doua ori Balonul de Aur, primind prima data trofeul in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.