Atacantul Claudiu Keseru, care a semnat cu Steaua pentru urmatorii doi ani si jumatate, a fost prezentat oficial, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Jucatorul a declarat ca, inainte de a semna cu Steaua, s-a sfatuit cu fostul international Viorel Moldovan.

"Ma bucur ca sunt prezent aici si ca aceasta ocazie s-a prezentat din nou si de data aceasta am reusit sa profit si sa dau curs acestei oferte. In vara apucasem sa le dau cuvantul meu celor de la Bastia, iar eu sunt un om de cuvant si am respectat asta. De data aceasta am fost mult mai rapid. Mi-am spus ca asta e sansa mea", a afirmat Keseru, potrivit prosport.ro.

"Am urmarit multe meciuri din Liga 1 si cred ca nivelul campionatului a crescut foarte mult. Eu am luat decizia in care am fost sunat. Am vorbit de mai multe ori cu Vio (n.r. Viorel Moldovan) si el mi-a spus sa merg pana la capat daca asta e optiunea mea", a mai adaugat atacantul.

Keseru spune ca antrenorul Laurentiu Reghecampf este cel care va decide pe ce post va juca.

"Eu sunt atacant si doar Mister va decide unde joc eu. Este adevarat ca formatiile la care am evoluat in Franta, cu exceptia lui Nantes, nu s-au ridicat la nivelul Stelei. Imi dau seama ca sunt la un club mare si sper sa pot aduce un plus si sa ajut la castigarea campionatului si calificarea in cupele europene", a precizat noua achizitie a Stelei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.