Dupa ce Arpad Paszkany a anuntat ca CFR Cluj s-a inteles cu Vasile Miriuta pentru preluarea bancii tehnice a ardelenilor, Petre Grigoras a afirmat ca el nu a fost anuntat de nimeni ca a fost demis.

"Am vazut declaratiile domnului Paszkany, cum ca s-au inteles cu Miriuta, insa pe mine nu m-a anuntat nimeni, nimic. Poate ma lasa sa tai porcul. In aceasta meserie a noastra te poti astepta la orice", a declarat Grigoras, pentru prosport.ro.

Tehnicianul a spus ca nu regreta ca a semnat cu CFR Cluj, dar a precizat ca nu a fost inspirat cand a preluat echipa din mers.

"Nu regret ca am mers la CFR, dar poate n-am fost inspirat sa preiau echipa din mers, in situatia aceea, dupa plecarea lui Mircea Rednic. Ca sa fac o gluma, eu am reusit sa stau 15 etape la CFR, Rednic, numai patru. M-am inteles bine cu toti portughezii de la CFR, cu Cadu, cu Felgueiras, cu Camora", a mai adaugat Petre Grigoras.

Citeste si: Vasile Miriuta, noul antrenor al formatiei CFR Cluj


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.