Oficialii formatiei CFR Cluj au anuntat, luni, ca Vasile Miriuta il va inlocui pe Petre Grigoras pe banca tehnica a ardelenilor.

Finantaorul fostei campioane a Romaniei, Arpad Paszkany, a declarat ca noul antrenor al clujenilor are ca obiectiv cat mai multe puncte castigate si clasarea pe locul patru in clasament la finalul campionatului.

"Cand alegem antrenorii, ne intalnim si facem un portret robot. Apoi incercam sa potrivim acel portret robot pe persoanele reale, sa vedem cui i se potriveste. Dupa incercarile din trecut, am dorit un antrenor din generatia tanara, cu mai multa dorinta, vointa si foame de rezultate, care sa dea un alt impuls echipei. Miriuta are ca obiectiv cat mai multe puncte castigate in semiretur si, daca e posibil, locul patru. In situatia in care ne gasim, asta este doleanta noastra si sa speram ca vom avea rezultate mai bune decat pana acum", a declarat Paszkany la Dolce Sport.

Omul de afaceri a precizat ca Petre Grigoras ramane un prieten pentru el si ca poate reveni oricand la CFR Cluj.

"Grigoras este un om respectabil si pentru mine ramane un prieten. Usa nu se inchide, ramane deschisa si poate sa revina", a mai adaugat Paszkany.

Fostul tehnician al formatiei Ceahlaul Piatra Neamt va semna un contract pe un an si jumatate cu echipa clujeana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.